Om


Utgiver av FEELGOOD er Arte Vida as. Eier og ansvarlig redaktør Gullaug Pless er magasingründer og har utviklet FEELGOOD siden 2006.

FEELGOOD sin hovedsamarbeidspartner er GALLERI SEMMINGSEN. Galleriet representerer 25 skandinaviske kunstnere og er en etablert formidler av samtidskunst siden 1999.

GALLERI SEMMINGSEN OG FEELGOOD er samlokalisert på Fru Kroghs Brygge på Tjuvholmen. Her er kunstgalleriet med nye utstillere ca. hver fjerde uke og her holder FEELGOOD sine kvartalsvise lanseringer.

Feel good and do good, er min visjon og står som en ledestjerne i livet og i mitt FEELGOOD prosjekt.

 

  • FEELGOOD er et norskutviklet kulturmagasin om det norske og nordiske, gode historier fra spennende og kanskje for deg ukjente steder, lokalmat, drikke, design, kunst, kultur og reise.
  • FEELGOOD løfter frem de gode, norske gründerhistoriene og fremmer sosialt entreprenørskap.
  • FEELGOOD presenterer unike reisereportasjer fra Norge og utlandet.
  • FEELGOOD har estetiske kvaliteter i sin utforming og et tiltalende design. FEELGOOD kommer ut hvert kvartal.

 

«FEELGOOD er min lidenskap, min idé og mitt livsprosjekt. Det handler mye om det norske, men du får også glimt fra den store verden. Det er mine impulser og ideer, men også andres, mennesker som deler den samme grunntanken, som vil noe godt, og som har den samme formidlingsgleden. Jeg er nysgjerrig og trigges av det autentiske og genuine, det som skapes med pasjon og hengivenhet. I FEELGOOD tar jeg deg med på en sanselig reise, gir deg innblikk i kulturer, viser deg god kunst og håndverk, presenterer interessante kunstnere i portrettintervjuer, deler ny norsk design, matoppskrifter og opplevelser. Menneskelige møter gir meg stadig ny innsikt. Jeg prøver å forstå, se, være nysgjerrig og gjenskape personlige møter slik at du kjenner det på pulsen gjennom min penn. Det jeg deler i sosiale medier er personlig, gjerne nedpå og lavmælt, men kan også være det storslåtte og vidunderlige. Intensjonen er å formidle noe som du berikes av og som gir deg inspirasjon slik at du kan se og gripe muligheter også når det kjennes som mørkest. Optimisme, hjelpsomhet og takknemlighet vil alltid være viktig for meg. Min visjon feel good and do good står som en ledestjerne i livet og i mitt prosjekt med FEELGOOD magasinet. Jeg er stolt av det norske, dette lille rare landet vårt og alt det flotte vi har og by på. Jeg ønsker at FEELGOOD skal være en viktig stemme for kreative næringer i Norge på tvers av bransjer.»

 
Gullaug Pless
magasingründer/utvikler/ansvarlig redaktør

 

An unique culture magazine, created in Oslo, Norway by Mrs Gullaug Pless. FEELGOOD covers the most beautiful parts of Norway within culture, the arts – including stories of great Norwegian innovators. With an added twist of selected and unique international stories and experiences. A coffee table magazine that lives on for a long time and meant to bring inspiration in your life.

 

img_6049

Astrid Hilde Semmingsen, GALLERI SEMMINGSEN. Gullaug Pless, FEELGOOD.