Event


FEELGOOD arrangerer kulinariske eventer. Sammenkomster av ulik størrelse der målet er å gjøre noe hyggelig sammen, gjerne rundt et måltid. FEELGOOD arrangerer også presse – eventer. Hvert kvartal er det lansering av nytt FEELGOOD magasin.

Lansering av FEELGOOD vårutgaven skjer på Fru Kroghs Brygge 2, den 5. april kl. 18.00 – 20.00. Samtidig kan du se utstillingen Machinations av billedkunstner Kristian Evju. Inngang kr. 179 inkl. 2 glass vin og vårutgaven av FEELGOOD. Begrenset antall plasser.

Påmelding til gullaug@artevida.no eller på facebook.

Den 12. november arrangerte FEELGOOD Afternoon Tea Lysebu. FEELGOOD samlet lesere og andre interesserte til hygge på Lysebu. Hotellet var pyntet etter alle kunstens regler av Jette Frölich Design. Alle som deltok fikk smake verdens eldste bobler, Première Bulle (1531) fra JBK Vin.

img_1507

Vertinnene Kristin Stangerhaugen og Gullaug Pless ønsker velkommen til Afternoon Tea på Lysebu.

 

Den 18. april 2016 arrangerte FEELGOOD Norges Lengste Ostebord på Louise restaurant Aker Brygge. Målgruppen var norsk presse og publikum. Intensjonen var å vise mangfoldet av norske håndverksoster og fremme disse. FEELGOOD samarbeidet med OstecompagnietTine og Norsk Gardsost. Det var ca. 80 oster på det 8 meter lange bordet. Det er intet mindre enn en sensasjon at Tingvollost nå har blitt kåret til verdensmester ost med sin fantastiske blåmuggost Kraftkar.Det viser bare hvilket potensial ostenasjonen Norge har.

 

img_8970