Gleder du deg til sommeren?


I sommerutgaven kan du lese mange fine historier. Om kreatører, museer, kunstnere og fine steder. Mat med spirer og japansk inspirasjon.

Les om Camilla Prytz´ kreative univers i sommer! Foto: Knut Bry

FEELGOOD er som en twistpose fylt med omtanke og gode vibber.

Vakre bilder, gode tekster og et papir som løfter opplevelsen.

Lukt på det, ta på det!

FEELGOOD berører sansene og beriker livet!

Hvis du bestiller nå, rekker vi å sende deg FEELGOOD twist i posten før ferien og du bidrar til at FEELGOOD stadig kan utvikle seg og bli enda bedre!

 

Bare å glede seg,

Gullaug redaktør

Abonnement

 


Om Gullaug Pless

FEELGOOD magasinet er min lidenskap, min idé, mitt livsprosjekt. Det handler om hvordan jeg ser verden og det jeg ønsker å formidle. Det er mine impulser skapt med min briller på, men også andres, mennesker som deler den samme ideen, livsfilosofien, og som har den samme formidlingsgleden som jeg selv har. Jeg er nysgjerrig og trigges av det ektefølte, det som skapes med pasjon og hengivenhet. FEELGOOD er et univers av godhet, et rom der jeg ønsker å formidle og dele gode sider av livet, det å leve og det å være menneske i travelhetens tid, her og nå i et rolig tempo. Reise og oppdage steder, kulturer, se god kunst, fin design, smake velsmakende mat, dele, gledes og leve litt langsommere. Menneskelige møter gir meg stadig ny innsikt i det å være, jeg prøver å forstå, se, være nysgjerrig og gjenskape møter slik at du kjenner det på pulsen gjennom min penn. Ta en titt på min instagrakonto #feelgoodmagasin. Her deler jeg inntrykk fra mine reiser, øyeblikk som gir meg god energi, som beriker, gir næring til sansene, som gir ro, men også livsglede og energi. Det behøver ikke være ekstragavant, gjerne nedpå og lavmælt, men kan også være storslått og vidunderlig. Jeg håper også man kan lære noe, se og gripe muligheter når alt er som på det mørkeste. Optimisme og takknemlighet vil alltid være viktig for meg. Feel good and do good, er min visjon og står som en lederstjerne i mitt liv og i mitt prosjekt.

Legg igjen en kommentar