Oppdag rivieraens hjerte


Det er mange grunner til at nordmenn elsker  rivieraen. En av dem, er naturligvis det behagelige klimaet. Fra Nice og østover er det lunt og solfylt hele året. Det blå, blå Middelhavet, lyset og alle de eksotiske plantene gjør området helt unikt. Her finner du små sjarmerende byer som perler på en snor. Middelalderbyer som klamrer seg fast i fjellsiden og døsige fiskerlandsbyer med fargerike fasader ved kysten. Norwegian og SAS flyr deg direkte til Nice på under tre timer.

Velkommen til ‘rivieraens hjerte’! Her er litt inspirasjon som jeg håper trigger reiselysten.

 

Hjertet på rivieraen kaller de  dette fantastiske området som ligger ca. 20 minutter med bil øst for Nice.  Du kan velge å være ved sjøen eller oppe i fjellet og nyte formidabel utsikt.  Avstanden er korte, så du kan velge ulike destinasjoner fra dag til dag.

 

La deg sjarmere av byer som Villefranche-sur-Mer, Saint Jean Cap, Ferrat, Beaulieu-sur-Mer, Cap d’Ail og la La Turbie.

 

 

 

I dette området er det topp kvalitet på  overnattingssteder, du får servert mat i verdensklasse og du kan glede deg til varierte aktiviteter i fjellet og ved sjøen. Det er er lett å forelske seg i den sydfranske livsstilen og det late ferielivet. Jeg har vært i dette området mange ganger og drømmer meg stadig tilbake. Det er stadig nye oppdagelser!

 

Sol, sommer, varme og late dager ved Middelhavet… 🙂

 

 

 


Om Gullaug Pless

FEELGOOD magasinet er min lidenskap, min idé, mitt livsprosjekt. Det handler om hvordan jeg ser verden og det jeg ønsker å formidle. Det er mine impulser skapt med min briller på, men også andres, mennesker som deler den samme ideen, livsfilosofien, og som har den samme formidlingsgleden som jeg selv har. Jeg er nysgjerrig og trigges av det ektefølte, det som skapes med pasjon og hengivenhet. FEELGOOD er et univers av godhet, et rom der jeg ønsker å formidle og dele gode sider av livet, det å leve og det å være menneske i travelhetens tid, her og nå i et rolig tempo. Reise og oppdage steder, kulturer, se god kunst, fin design, smake velsmakende mat, dele, gledes og leve litt langsommere. Menneskelige møter gir meg stadig ny innsikt i det å være, jeg prøver å forstå, se, være nysgjerrig og gjenskape møter slik at du kjenner det på pulsen gjennom min penn. Ta en titt på min instagrakonto #feelgoodmagasin. Her deler jeg inntrykk fra mine reiser, øyeblikk som gir meg god energi, som beriker, gir næring til sansene, som gir ro, men også livsglede og energi. Det behøver ikke være ekstragavant, gjerne nedpå og lavmælt, men kan også være storslått og vidunderlig. Jeg håper også man kan lære noe, se og gripe muligheter når alt er som på det mørkeste. Optimisme og takknemlighet vil alltid være viktig for meg. Feel good and do good, er min visjon og står som en lederstjerne i mitt liv og i mitt prosjekt.

Legg igjen en kommentar