Bli med videre på FEELGOOD reisen!


Det er like før FEELGOOD runder 6000 følgere på Facebook. Det synes jeg som redaktør, er utrolig stas og en milepæl som skal markeres snart 🙂

Det er mange som har spurt meg om FEELGOOD er et personlig magasin. Til det vil jeg si, nei egentlig ikke, men FEELGOOD er et personlig prosjekt. Selv om mine ideer er toneangivende i magasinet og det er jeg som setter retningen, vil det alltid være redaksjonelle bidrag fra flinke samarbeidspartnere, skribenter, journalister og forfattere. Hvis ikke, kunne magasinet like gjerne hete Gullaugs magasin.

Men, på nettsidene er det foreløpig et sololøp. Her skriver jeg alt selv!  Hvis FEELGOOD skal vokse på print, må enda flere bli kjent med konseptet, bli inspirert og ikke minst kjøpe magasinet i butikken, eller aller helst abonnere.

Jeg ønsker nemlig at flere skal få slippe til med sin kløktige penn, vakre foto og fascinerende ideer. Med ulike stemmer, blir det mer kreativitet, variert og aktuelt innhold.

Dagens oppfordring er, gjør som Janecke, kjøp FEELGOOD, og nyt det med eller uten kaffekoppen.

Den 3. juli finner du  et flunkende nytt FEELGOOD i bladhylla. En sommerutgaven som skal speile denne herlige årstiden.

Du er velkommen til å tegne abonnement ett kalenderår fra nå av. Med enda flere  abonnenter, kan FEELGOOD blomstre videre og presentere flotte og engasjerende saker om kunst, kultur, design, reiser, opplevelser og mat. Sitter du inne med gode ideer som kan bidra til å utvikle FEELGOOD videre, blir jeg glad. Send meg gjerne en mail, så svarer jeg så raskt jeg kan!

God helg og nyt mai-dagene!

Hilsen,

Gullaug redaktør

 

Klikk her for abonnement: ABONNEMENT FEELGOOD


Om Gullaug Pless

FEELGOOD magasinet er min lidenskap, min idé, mitt livsprosjekt. Det handler om hvordan jeg ser verden og det jeg ønsker å formidle. Det er mine impulser skapt med min briller på, men også andres, mennesker som deler den samme ideen, livsfilosofien, og som har den samme formidlingsgleden som jeg selv har. Jeg er nysgjerrig og trigges av det ektefølte, det som skapes med pasjon og hengivenhet. FEELGOOD er et univers av godhet, et rom der jeg ønsker å formidle og dele gode sider av livet, det å leve og det å være menneske i travelhetens tid, her og nå i et rolig tempo. Reise og oppdage steder, kulturer, se god kunst, fin design, smake velsmakende mat, dele, gledes og leve litt langsommere. Menneskelige møter gir meg stadig ny innsikt i det å være, jeg prøver å forstå, se, være nysgjerrig og gjenskape møter slik at du kjenner det på pulsen gjennom min penn. Ta en titt på min instagrakonto #feelgoodmagasin. Her deler jeg inntrykk fra mine reiser, øyeblikk som gir meg god energi, som beriker, gir næring til sansene, som gir ro, men også livsglede og energi. Det behøver ikke være ekstragavant, gjerne nedpå og lavmælt, men kan også være storslått og vidunderlig. Jeg håper også man kan lære noe, se og gripe muligheter når alt er som på det mørkeste. Optimisme og takknemlighet vil alltid være viktig for meg. Feel good and do good, er min visjon og står som en lederstjerne i mitt liv og i mitt prosjekt.

Legg igjen en kommentar