FEELGOOD på vei


Snart går FEELGOOD vol 1-2018 i trykken.

Denne uken har vi hatt et inspirerende fotoopptak på Design- og Arkitektursenteret DOGA ved Akerselva og Jacob Kirke i Oslo. Moderne arkitektur og store vinduer, gjør dette til en spennende lokasjon med flott lys. I tillegg til at Morten Lund Mathiesen fotograferte FEELGOOD teamet (Trond Johan Andersen, Kristoffer Pless og undertegnede) tok Trond bilder av sunne, raske hverdagsretter hos Funky Fresh Foods, toppet med supersunne spirer fra vår gode samarbeidspartner Spirehagen . Du kan du se flere bilder og får spennende oppskrifter med supersunne spirer i FEELGOOD vol 1 – 2018 som kommer i butikkhyllene før påske!

FOTO: Trond Johan Andersen

Dedikerte mennesker i FEELGOOD teamet

Trond og Kristoffer, har gjort en strålende jobb til denne utgaven av kunst- og kulturmagasinet FEELGOOD. Trond er en dedikert fotograf, utholdende og arbeidssom til tusen og en mann med et stort hjerte. Kristoffer er nyutdannet grafisk designer, nysgjerrig av natur, omsorgsfull og opptatt av menneskene rundt seg. Han har utviklet et godt blikk for detaljer. Nå er vi snart ved veis ende i vår del av produksjonen. Denne utgaven blir så fin, variert og innholdsrik med flotte foto, essays, portrettintervjuer, reisereportasjer og matoppskrifter. Til og med reklamen er fin og passer inn i kontekst der hovedtemaet er kvalitet. Vi har lagt ned utallige arbeidstimer og med hånden på hjerte kan jeg si at vi har lagt vekt på at du skal ta vare på magasinet lenge, ta det frem igjen og igjen. Nyte hver side på ekslusivt papir. Jeg håper inderlig du får mye og god inspirasjon! Kanskje også noen ord til ettertanke.

FOTO: Morten Lund Mathiesen

Takk for innsatsen til det beste FEELGOOD teamet noensinne! Nå gjelder det å brette opp ermene og komme seg sånn noenlunde helskinnet gjennom til deadline banker på døren. Til dere som følger med FEELGOOD, våre gode og trofaste lesere; det er bare å glede seg til vårutgaven 2018!

FEELGOOD vol 1 – 2018 Lansering den 21. mars 2018 kl. 18.00

Du kommer vel på lanseringen hos Galleri Ramfjord i Schwensens gate på St. Hanshaugen den 21. mars kl. 18.00?
Jeg håper det og ønsker meg stinn brakke  😉
Det blir forøvrig servert lystige bobler og snacks, du får se billedkunst av Yngvill Lassem, Luis Bivar og fotografier av Britt Marie Bye.
Ferske magasiner er til salgs og betales med VIPPS.
Vi har fått inn en haug med flotte premier som vi deler ut gratis. (Vi deler ut lodd ved inngangen).
Kanskje blir du den heldige som stikker av med noe fint til påske?!
Det blir trukket et opphold hos Vestlia Resort for to personer i to netter, du kan vinne toalettmappen Aspens fra Stories By Kine,  eller hva med en kurv med meieriprodukter fra Rørosmeieriet? Vi  deler også ut den store versjonen av Boblen signert Finn Schjøll og Rocks signert Halvor Bakke fra Magnor Glassverk og en kurv med spirer fra Spirehagen. Det venter mest sannsynlig et par overraskelser til, men det er ikke avklart på dette tidspunktet.  Tusen takk til våre flotte annonsører og samarbeidspartnere for fantastiske premier så langt!

Lansering

 

Foto: Trond Johan Andersen

 

Gleder meg til å se deg!
Gullaug, redaktør


Om Gullaug Pless

FEELGOOD magasinet er min lidenskap, min idé, mitt livsprosjekt. Det handler om hvordan jeg ser verden og det jeg ønsker å formidle. Det er mine impulser skapt med min briller på, men også andres, mennesker som deler den samme ideen, livsfilosofien, og som har den samme formidlingsgleden som jeg selv har. Jeg er nysgjerrig og trigges av det ektefølte, det som skapes med pasjon og hengivenhet. FEELGOOD er et univers av godhet, et rom der jeg ønsker å formidle og dele gode sider av livet, det å leve og det å være menneske i travelhetens tid, her og nå i et rolig tempo. Reise og oppdage steder, kulturer, se god kunst, fin design, smake velsmakende mat, dele, gledes og leve litt langsommere. Menneskelige møter gir meg stadig ny innsikt i det å være, jeg prøver å forstå, se, være nysgjerrig og gjenskape møter slik at du kjenner det på pulsen gjennom min penn. Ta en titt på min instagrakonto #feelgoodmagasin. Her deler jeg inntrykk fra mine reiser, øyeblikk som gir meg god energi, som beriker, gir næring til sansene, som gir ro, men også livsglede og energi. Det behøver ikke være ekstragavant, gjerne nedpå og lavmælt, men kan også være storslått og vidunderlig. Jeg håper også man kan lære noe, se og gripe muligheter når alt er som på det mørkeste. Optimisme og takknemlighet vil alltid være viktig for meg. Feel good and do good, er min visjon og står som en lederstjerne i mitt liv og i mitt prosjekt.

Legg igjen en kommentar