Feiring av de 100 største bistroene i Paris


I forrige uke ble de 100 største bistroene i Paris hyllet for sin innsats.

Klikk på lenken og du får oversikt over 100 bistroer vel verdt et besøk i Paris:

De 100 beste bistroene i Paris

Stor stas å være tilstede under denne storslåtte feiringen av fransk bistronomi.

Redaktør Gullaug i rådhuset i Paris.

En bistro er gjerne en liten, familiedrevet restaurant som serverer tradisjonell fransk mat,  men også nye og moderne retter. Kvaliteten på produktene  er alltid av beste kvalitet.  Bistroen er et symbol på Paris’ identitet og er høyt verdsatt.

 

Markeringen av fransk bistronomi fant sted i rådhuset i Paris der borgermester Anne Hidalgo og kokkelegende AlainDucasse hedret innsatsen og delte ut medaljer til 100 utvalgte bistroer og menneskene bak, kokker og ansatte.

Kokkelgende Alain Ducasse  og borgermester i Paris Anne Hidalgo holdt taler.

 

Det vakre rådhuset, for anledningen dekorert med bannere til hyllest for fransk bistronomie.

 

 

Etter seremonien fikk vi smake hva fransk bistronomi kan by på i dagens Paris. Ost er en viktig del av den franske bistrokulturen.

 

Pyntet til fest og smaking  i rådhuset i Paris.

 

Mye å se på i det storslåtte rådhuset, ikke minst taket med de vakre lysekronene !

 


Om Gullaug Pless

FEELGOOD magasinet er min lidenskap, min idé, mitt livsprosjekt. Det handler om hvordan jeg ser verden og det jeg ønsker å formidle. Det er mine impulser skapt med min briller på, men også andres, mennesker som deler den samme ideen, livsfilosofien, og som har den samme formidlingsgleden som jeg selv har. Jeg er nysgjerrig og trigges av det ektefølte, det som skapes med pasjon og hengivenhet. FEELGOOD er et univers av godhet, et rom der jeg ønsker å formidle og dele gode sider av livet, det å leve og det å være menneske i travelhetens tid, her og nå i et rolig tempo. Reise og oppdage steder, kulturer, se god kunst, fin design, smake velsmakende mat, dele, gledes og leve litt langsommere. Menneskelige møter gir meg stadig ny innsikt i det å være, jeg prøver å forstå, se, være nysgjerrig og gjenskape møter slik at du kjenner det på pulsen gjennom min penn. Ta en titt på min instagrakonto #feelgoodmagasin. Her deler jeg inntrykk fra mine reiser, øyeblikk som gir meg god energi, som beriker, gir næring til sansene, som gir ro, men også livsglede og energi. Det behøver ikke være ekstragavant, gjerne nedpå og lavmælt, men kan også være storslått og vidunderlig. Jeg håper også man kan lære noe, se og gripe muligheter når alt er som på det mørkeste. Optimisme og takknemlighet vil alltid være viktig for meg. Feel good and do good, er min visjon og står som en lederstjerne i mitt liv og i mitt prosjekt.

Legg igjen en kommentar