Anbefalinger


Billedkunstner Tove S. Hellerud den 21. september 2019.

Feelgood skiller seg ut fra andre magasiner. Jeg grep det første gang på flyplassen, og tok det med på reise. Da startet mitt forhold til dette magasinet. Det var rett og slett så bra . Mer ekte og personlig enn noe annet jeg har  lest . Det er et ærlig, og lekkert blad. Redaktør Gullaug Pless skriver interessant om tidsaktuell temaer og formidler kunst, foto, reise og mat. Hun puster det i oss; på en fin, stille og poetisk  måte. Magasinet fanger en ny puls, er trendy og vakkert. Det oser av kvalitet, og gir deg  nettopp det du ønsker «feelgood følelsen». Magasinet inspirerer.

 

Morten Krogvold den 9. januar 2018 på sin Facebookside

«FEELGOOD er et frittstående og uavhengig kunst- og kulturmagasin. Den rutinerte kulturarbeideren Gullaug Pless er redaktør, og magasinet satser på kvalitet i alle ledd. Trond Johan Andersen er fotograf. Layout og papir gjør dette magasinet til noe man leser, og ikke kaster etter bruk.
Innholdet er interessant: artikler om kunstnere mange ikke har hørt om – men som skaper gode ting! Artikkelen om Skulpturlandskap Nordland i vinterutgaven er et høydepunkt. I all beskjedenhet kan det nevnes at FEELGOOD også har tolv sider om meg i denne utgaven. Jeg er presentert som fotografen som arbeider med «sakte fotografi». For en gangs skyld har intervjuet en målsetting om å gå i dybden, Gullaug Pless er en seriøs journalist som stoler på intervjuobjektet. Dette magasinet, som er så langt fra glossy magazine som det kan komme.» 

Foto: Trond Johan Andersen